fbpx

O meni

Saša Dajčman

Leta 2015 sem zaključila dodiplomski študij Psihologije na Filozofski fakulteti v Mariboru. Ob koncu študija sem se vzporedno vpisala na specialistični študij Bonding psihoterapevtske modalitete v Kopru in ga zaključila junija 2019. Vzporedno s specializacijo sem nadaljevala II. stopnjo na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani, program Zakonske in družinske študije.

Med leti 2014 - 2017 sem opravila izobraževanje iz medicinske hipnoze pri Društvu za medicinsko hipnozo Slovenije. V obdobju med 2016 in 2020 pa sem pridobivala nova znanja in izkušnje kot del ekipe Bio Holistike in se vključila v izobraževanje za bioresonančnega terapevta.

Od 7.leta starosti sem se tekmovalno ukvarjala s standardnimi in latinsko ameriškimi plesi. Zadnja leta ples poučujem v svoji plesni šoli, uporabljam pa ga tudi kot terapevtsko metodo v psihoterapiji.

Med leti 2020 in 2022 sem delala v okviru Združenja bonding psihoterapevtov Slovenije na projetku "Preventiva, terapija, rehabilitacija in raziskovanje na področju zmanjševanja rabe psihoaktivnih substanc”, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Trenutno delujem kot psihologinja in psihoterapevtka v okviru zasebne prakse Psihoterapije Vilin.